Hødd spiller søndag sin andre hjemmekamp for sesongen mot Alta. I den første endte det med et skuffende uavgjortresultat mot Tromsdalen. Trener Sindre Eid advarer mot å tro at morgendagens kamp bli enkel å plukke poeng i.

– Alta har en del bra spillere, spesielt offensivt i El-Hadj Sega Ngom, Svein Ove Thomassen, Vegard Braaten og Rune Ertsås. Jeg så dem i 1-0-tapet mot Tromsø, og der var de nærme ett poeng, sier Eid til Sunnmørsposten.

I forrige seriekamp spilte Alta 2–2 hjemme mot Sandefjord. I den første kampen ble Kristiansund slått hele 3–0 i Finnmarkshallen.

– Det er liten tvil om at de har fått en god start på sesongen, så ingen må tro at det blir en enkel kamp for oss. I vårsesongen er det viktig å plukke godt med poeng for å henge med, sier han.

Ønsker å styre kampen

Langtidsskadde Erik Sandal og Victor Grodås er de to eneste spillerne som ikke et tilgjengelige. De var naturlig nok heller ikke med i torsdagens cupkamp mot Larsnes/Gursken.

– Tror du Alta kommer til å legge seg bakpå?

– Det er vanskelig å si, men Alta kan skape trøbbel mot alle lagene i divisjonen. Men forhåpentligvis kommer vi til å presse dem bakover i banen fordi vi spiller godt og styrer kampen.

Sportsdøgnet