Forren kunne blitt lagkamerat med Schweinsteiger i USA

Midtstopperen forhandlet om kontrakt i MLS før han reiste til England

Publisert: Publisert:

Vegard Forren kunne havnet i USA - men her poserer han i stedet med Brighton-trøya. Foto: BRIGHTON FOOTBALL

MOLDE (Rbnett): Tirsdag ble det bekreftet at den tyske midtbaneveteranen Bastian Schweinsteiger forlater Manchester United og er klar for MLS-klubben Chicago Fire. Ifølge avisen Chicago Tribune har han signert en ettårskontrakt verdt 4,5 millioner dollar – tilsvarende 35 millioner kroner.

Les også

United-floppen melder overgang til amerikansk fotball

Rbnett vet at også Vegard Forren var på vei til amerikanske Major League Soccer for noen få uker siden, men kontrakten med Chicago Fire ble aldri signert.

– Det stemmer at jeg forhandlet med dem, men vi kom aldri helt i mål med en avtale før jeg reiste til England, skriver Forren i en sms til Rbnett.

Han endte i stedet opp med en tremånedersavtale i Brighton, som kjemper om opprykk til Premier League. Nå er Forren og hans nye lagkamerater på treningsleir i Valencia. Neste seriekamp i Championship spilles 1. april.

Ifølge Manchester United må Schweinsteigers legesjekk og arbeidstillatelse gå i orden før overgangen blir offisiell.

– Gjennom hele min karriere har jeg alltid søkt muligheter der jeg kan utgjøre en positiv forskjell, og der jeg kan bli del av noe stort. Min overgang til Chicago Fire ikke noe annerledes, sier 32-åringen.

Bastian Schweinsteiger spilte 13 sesonger i Bayern München. Han vant åtte ligatitler og ett mesterligatrofé med klubben. Schweinsteiger har 121 landskamper og 24 mål for Tyskland.

Publisert: