Spissen Carlos Vela scoret alle målene da Real Sociedad tok en viktig 3-0-seier over Elche i spanske La Liga fredag.

Dermed står Real med fire poeng fra de to første kampene under David Moyes' ledelse. Den utskjelte tidligere Manchester United-sjefen har fått en god start med null baklengsmål i spansk fotball.

Trepoengeren betydde også at Moyes' lag løftet seg opp til en foreløpig 12.-plass i ligaen. Men til nedrykksplass skiller kun tre poeng.

Fredag fikk vertene en drømmestart da Vela åpnet målkontoen før tre minutter var spilt. Han headet inn fra Carlos Martínez' innlegg.

Drøyt halvtimen var spilt da mexicaneren økte til 2-0. Den kom etter en flott stikker fra Xabi Prieto. Martínez overtok igjen servitørrollen da Vela fullførte sitt hattrick tidlig i annen omgang.

I neste runde venter en langt tøffere test for laget fra San Sebastián. Da gjester Moyes' menn Villarreal. (©NTB)