Kraftig snøfall under hjemmekampen mot Sparta sist, og ekstremvær da Rosenborg møtte Stavanger Oilers i går — Værgudene har ikke spilt på lag med Rosenborg i det siste, og det har gått hardt ut over klubbøkonomien. Anslagsvis har de mistet 750 tilskuere på de to siste hjemmekampene.

- Det dårlige været har gitt oss et inntektstap på mellom 70.000-100.000. I den økonomiske situasjonen klubben er i nå, er ikke dette bra for oss. Vi er helt avhengig av kampdagsinntektene, sier administrerende direktør Per Jørgensen.

Ikke penger til billetter

Inntektstapet gir seg et helt konkret utslag for bortekampen mot Stavanger Oilers den 18. januar. De flybillettene skulle nemlig Jørgensen betale med penger tjent mot Sparta og Oilers.

— Pengene til flybillettene blåste bort i går. Har man ikke penger, så har man ikke penger. Etter planen skulle vi sette oss ned før helga og finne ut hvilke regninger vi skulle prioritere, men nå må vi vente til etter kampen mot Lillehammer på søndag for å se hvordan vi ender opp til slutt. Uansett har vi allerede gjort om på opplegget til bortekampen mot Stavanger, sier han.

Ønsker seg 2000

Jørgensen leter etter måter å få refundert deler av tapet, men innser at de mulighetene er små. Det som ville hjulpet godt, er en full hall på søndag.

— Får vi 2000 tilskuere mot Lillehammer, ser det straks lysere ut, sier Jørgensen.