Fotball, 10. februar 2009 ,Trening foran privat-kampen mellom Norge og TysklandMartin Andresen , Ola By Rise og Trond Erik Bertelsen Digitalsport

- Kan ikke snu opp ned på det meste

<p><strong>LTU ARENA, DÜSSELDORF</strong>: Drillo forklarer hvorfor Norge lukket treningen i dag.</p>

Pressen fikk kun være med på det første kvarteret av dagens økt — den siste før oppgjøret mot Tyskland - før de ble kastet ut.

Egil "Drillo" Olsen ble den første landslagstreneren som stengte en trening for presse og publikum, 8. juni 1998 - før VM-kampen mot Marokko.

Det ble kun med den ene gangen.

Nils Johan Semb hadde flere stengte treninger under sin periode, mens Åge Hareide lukket portene stort sett før hver eneste viktige landskamp - til stor fortvilelse for noen.

— Disse hemmlighetene de driver med er bare tøv. Det er mange måter å lede et lag på, men det å tro at man kan ha hemmeligheter når man spiller fotball, er bare tull, sa Nils Arne Eggen til Dagbladet før Norge møtte Tsjekkia i 2005. Les også:

Fortsetter

I dag fortsatte prosedyren fra Hareide-tiden.

- Det har vært litt tradisjon i det siste. Jeg er i et kort vikariat og jeg kan ikke begynne å snu oppog ned på det meste. Det har også kommet greie argumenter om at det er fornuftig , sier Drillo til Aftenposten.no.

- Vil du vurdere å åpne treningen igjen?

— Det er gode råd jeg har fått rundt meg. Jeg kan ikke snui opp ned på ting. Jeg har ikke noen sterke følelser på dette her.

- Tidligere hadde du en mer åpen stil?

— Det var langt vanligere før at alle hadde åpne treninger. Det er langt mindre vanlig nå, sier Drillo.

Så får vi se i morgen om den lukkede treningen for Norges landslag lønte seg.