Det melder klubben på sin hjemmeside torsdag.

Raúl skal spille for Cosmos fra og med neste sesong. Stokkeliens kontrakt går ut etter inneværende sesong, men spissen er innstilt på å fortsette å spille fotball i verdensmetropolen.

Da Fædrelandsvennen snakket med Stokkelien om muligheten til å bli lagkamerat med Raul i sommer, sa spissen følgende:

  — Hvis det hadde blitt en realitet, ville det vært helt fantastisk. Det å spille med en legendarisk spiss, som jeg har vokst opp med å se, hadde vært en drøm. Selvfølgelig hadde det også skjerpet konkurransen, men jeg kunne også ha lært en hel del.

Mestcorende i mesterligaen

– Alle i fotballverden kjenner til navnet Cosmos og alle de legendariske spillerne som har spilt for klubben, sier Raul.

– De bidro til å etablere fotball i USA, og jeg er beæret over å følge i deres fotspor. Jeg tror på denne klubbens visjon og er glad for å være en del av den.

Raúl har scoret 44 mål på sine 102 landskamper for Spania. På klubbnivå er han mestscorende i historien for Real Madrid, med 323 mål.

Han er også den mestscorende spilleren i mesterligaen noensinne – ett mål foran Cristiano Ronaldo.

Raúl har blant annet vunnet seks ligatitler og mesterligaen tre ganger med Reak. 37-åringen spilte senest for Al-Saad i Qatar, hvor han spilte sin siste kamp i mars.

Raúls kontrakt med Cosmos strekker seg over flere år. Etter endt karriere skal spanjolen bli akademisjef i klubben.