Milano-klubben sto med kun én seier på de siste fem kampene før borteoppgjøret. To scoringer før halvtimen var spilt la grunnlaget for en fortjent triumf i Udine.

Rodrigo Palacio gjorde 1-0 i det 25. minuttet. Fire minutter senere dunket midtstopper Andrea Ranocchia ballen i mål etter en corner. Kampen ble punktert da Ricardo Álvarez satte inn 3-0-scoringer etter en kontring i tilleggstiden.

Med seieren klatret Inter til 4.-plass på tabellen med 22 poeng. Seks skiller opp til 3.-plasserte Juventus.

Verona har hatt en fin høst og er à poeng med Inter etter 11 kamper. Søndag ble sesongens sjuende seier sikret på hjemmebane mot Cagliari.

Veteranen Luca Toni sendte vertene tidlig i føringen. Bosko Jankovic økte til 2-0, mens Daniele Conti scoret Cagliaris trøstemål i tilleggstiden.

Overraskelser

Sjokkseier på bortebane ble det for nyopprykkede Sassuolo, som med 4-3 over Sampdoria tok seg over nedrykksstreken. Domenico Berardi scoret hattrick for gjestene, som vendte kampen etter å ha ligget under 0-1 til pause.

Genoa ville ikke være mye dårligere. Kystklubben påførte Lazio sesongens første hjemmetap da den vant 2-0 på Olympiastadion i Roma.

Etter en målløs time fikset Juraj Kucka 1-0. Seieren ble trygget da Alberto Gilardino scoret fra straffemerket i det 71. minutt. (©NTB)