Joan Simun Edmundsson fornyer ikke sin kontrakt med Viking og er ferdig i klubben etter sesongen.

— Jeg er ikke sikker på hvor jeg spiller neste år – det eneste som er klart er at det ikke blir i Viking, sier han til Aftenbladet.

Les også:

Kan ikke bli værende

Edmundsson sier at han ikke har snakket med Viking-ledelsen på en stund, men at begge parter lenge har vært enige om at det beste for både klubb og spiller er om 22-åringen finner seg en ny arbeidsgiver.

— Det viktigste for meg er å få spille, derfor kan jeg ikke bli værende i Viking. Det er noe interesse for meg, men ingenting konkret jeg ønsker å gå inn på nå, sier han.

De Lanlay nærmer seg ny kontrakt

Tidligere Viking-manager Åge Hareide hentet unge og lovende Edmundsson fra Newcastles reservelag før 2012-sesongen. Siden den gang har den færøyske landslagsspilleren slitt med spilletid. Totalt, før sesongens tre siste kamper, har 22-åringen kun åtte kamper for Viking i eliteserien. Seks av disse har vært innhopp som innbytter.

Fra før av er det kjent at også King Gyan er ferdig i Viking.

Yann-Erik de Lanlay er derimot, ønsket med videre. Han har dog ikke signert ennå.

— Jeg har ikke snakket med Arne Larsen Økland (Vikings direktør, journ. anm.) på en stund, men det skjer nok noe snart. Det er mye mulig at jeg signerer, men vi får se. Viking er i alle fall den eneste klubben i Norge for meg.