— Selv om vi ikke visste at lagene foran oss på tabellen hadde vunnet, måtte vi vinne denne kampen. Det er fantastisk å se hvordan de unge spillerne tar ansvar. Selv om dette var en lagseier, vil jeg trekke fram Veton Berisha som selve symbolet på energieffekten i laget, forklarer den hardt pressede Viking-treneren overfor Aftenbladet.no.

Statistikksenter Eliteserien:

- Alltid håp

- Dere måtte hente inn sju juniorer til oppgjøret, og hadde ikke nok spillere til å fylle benken, hva sier det deg at dere vinner på en slik måte da?

— Slik er fotball. Det er alltid håp. Det har vært tungt for oss alle å løfte oss etter motgang. Det var også for viktig å få Bengt Sæternes i gang med tre mål. Han har slitt med tørke og vært under press. Dette var en usedvanlig viktig seier for byen, fansen og alle som er glade i Viking. For oss som jobber i klubben, var det en lettelse, svarer Hareide.

Selv om det var Viking som ledet i 1. omgang, var det Brann som kjørte det meste omgangen. I pausen understreket Hareide overfor spillerne at de ikke måtte bli feige eller redde for 2-0-ledelsen. Etter hvilen dominerte blåtrøyene banespillet.

- Christian Landu Landu var meget solid. Jeg tror vi har funnet et godt anker i ham, legger Hareide til.