Han er fra Kyrksæterøra. I Trøndelag.

Men Vegard Forrens følelser for fotballen i Norge er og blir i Møre og Romsdal. Dersom det blir en høst på benken i England, utelukker han nemlig ikke en Norge-retur. Men neppe til RBK.

— Jeg har allerede lært mye av å være en del av Premier League. Men som alle fotballspillere er det kampene jeg trener for. Nå er det oppkjøringen som gjelder, og kun den. Så får jeg se hvor jeg ligger an utover høsten, sier han.

Adressa.no treffer en ferierende 25-åring i forbindelse med et Trondheim-besøk, hvor han blant annet traff kompis og Tiller-spiller Asgeir Snekvik. Det etter fem måneder i Southampton uten spilletid, i kontrast til det som skjedde før jul. Da herjet han norske arenaer, ble kåret til årets spiller overalt, og var soleklart valg som Brede Hangelands makker på landslaget.

Nå skal Forren gi alt for å bite seg fast i Southampton, men:

— Får jeg signaler om at Southampton ikke satse på meg, vil jeg gjerne ha spilletid et eller annet sted, dersom klubben er villig til å låne meg ut eller eventuelt å selge meg. Det vil ikke være noen nedtur å måtte dra hjem til Norge, heller. Jeg har opplevd Premier League-drømmen, og om jeg ikke lykkes har jeg i hvert fall forsøkt.

Forren anser i så fall to klubber som aktuelle:

— Molde er i utgangspunktet eneste alternativ i Norge, og jeg har veldig stor respekt for Ole Gunnar Solskjær, som har mye av æren for at jeg er der jeg er i dag. Men så har jeg også kunne tenke meg til en dag å spille under Kjetil Rekdal.

Et slikt ønske tar Vålerengas trener i mot med åpne armer, som mener at laget han bygger burde være interessant for de aller fleste.

Jeg vet at mange har lyst til å spille for Vålerenga, det har jeg sagt mange ganger før. Vi holder på å bygge et nytt storlag hvor vi vil ha en blanding av unge spillere og mer rutinerte profiler. I dette prosjektet ville Vegard Forren vært en interessant spiller , sier Rekdal.

Rekdal mener at det er natulig at Vålerenga ser på muligheten for å hente Forren, og spilleren skulle være interessert i å vende hjem.

Forren er en spiller alle i Tippeligaen kunne tenkt seg å hatt på laget. Skal en retur til Tippeligaen bli aktuelt, vil nok mange vise sin interesse, også oss i Vålerenga .

På spørsmål om Sør-Trøndelags beste fotballklubb kunne vært en interessant overgang for Southampton-forsvareren, svarer tidligere Molde-spiller Forren følgende:

Hehe...Jeg tror ikke jeg trenger å vise meg i Molde igjen noen gang dersom jeg skulle havne i RBK. Nei, jeg tror jeg kan utelukke det , sier Forren.