I høst valgte Arna-Bjørnars høyreback Ingrid Ryland (25) og Klepp-spissen Line Krogedal Smørsgård (27) å forlate sine klubber til fordel for Liverpool Ladies.

Nå er de på plass i Liverpool, og klubben har nå offentliggjort et bilde av de to norske spillerne, samt den amerikanske nykommeren Satara Murray i garderoben. Her framgår det at Smørsård har fått drakt nummer 10, mens Ryland skal spille med nummer 15 på ryggen.

27 år gamle Smørgård har spilt fotball i Norge på øverste nivå i ti år, for både Kolbotn og Klepp, mens Ryland aspirerer til en landslagsplass som høyreback. Hun har som mål å komme med til VM i Canada til sommeren.

Til Liverpools hjemmeside sier Smørgård dette:

— Dette er en fantastisk mulighet for meg, og jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang. Kvinnenes superliga er i klar framgang og jeg er henrykt over å komme til en så stor klubb som Liverpool.

Liverpools manager, Matt Beard sier dette om den tidligere Klepp-spilleren:

— Line er en strålende angriper, med øye for mål. Selv om vi i fjor vant kvinneserien i England, føler jeg at vi stadig kan bli bedre. Og på denne veien er Line en verdifull tilvekst, mener Beard.