Johan Lædre Bjørdal måtte stå over kampen mot St. Etienne med hofte— og lyskeproblemer og rekker heller ikke å bli klar til søndagens kamp mot Molde heller.Han er ikke blant de 17 spillerne som reiser tilbortekampen mot erkerivalen,skriverklubben på sine hjemmesider.

— Jeg vet ingenting om det er langvarig eller ikke. Problemene kom plutselig, så jeg håper og tror det ikke er så veldig alvorlig, sier Lædre Bjørdal.

Tok ingen sjanser

Han merket problemene onsdag morgenføravreise til St. Etienne og troddeat det ikke var noen fare.I stedet måtte han gi seg tidlig påtreningen om kvelden og han skjønte med en gang at Europaliga-åpningenmåtte gå uten han. Sammen med trenerteamet, bestemte de seg for at de ikke skulle ta noen sjanser.

— Det er aldri kjekt å måtte stå over. Det er sånne kamper med den rammen du trener for å spille, men sånn er det og de som spilte gjorde en god innsats, sier midtstopperen.

Venstrebackproblemer

At Lædre Bjørdal må stå over mot Molde, er svært dårlig nytt for Rosenborg. Da må sannsynligvis Jørgen Skjelvik inn i midtforsvaret og Fredrik Midtsjø, som vikarierte som venstreback torsdag, er suspendert etter å ha nådd grensen for gule kort. Med Mikael Dorsin skadet, gir det et stort spørsmålstegn rundt hvem som blir plassert på venstreback.

Kampstart er 18.00 søndag.