Trond Nordsteien prøvde ikke å bortforklare 0-2-tapet for adressa.no. Fryktelig surt var det, og enda surere blir det for Ørn-treneren:

— At vi er et bedre lag enn dem. Hadde vi enda spilt godt og tapt, ville dette nederlaget vært lettere å leve med. Jeg gremmes når jeg tenker på hvor dårlig 2.omgangen vår i Abrahallen var. Det var egentlig der vi tapte kampen om semifinalebilletten.

Ørn-jentene gjorde en godkjent defensivjobb. Finnene kom til bare fire målsjanser og var egentlig litt heldige på den siste scoringen. Ørn klarte for første gang i Nordsteiens to og et halvt år som trener ikke å score i en obligatorisk kamp. Sjansene var der. Til tross for at det var offensivt ørnene sviktet i kveld, skapte de syv målsjanser, to av dem på overtid.

Brit Sandaune vikarerte som lagkaptein i Gøril Kringens skadefravær. Hun var enig med treneren sin i at tapet var fortjent.

— Likevel, det var utrolig surt. Jeg er forferdelig skuffet. Jeg hadde ikke sett for meg en slik utgang. Det skal jeg innrømme. Og det har ikke noe med at vi ikke tok HJK alvorlig. Vi visste at vi kom til å få en tøff kamp mot arrige finner. Men at vi skulle bli utslått, det trodde jeg ikke, sa Sandaune.