Helgens samling var også J19-troppens første møte med Hege Riise som assistenttrener.

— Hege gjorde et veldig godt førsteinntrykk. Hun kan mye fotball og kom med mange gode innspill, forteller kaptein på J19, Nora Holstad Berge.

Også landslagssjef Torske er meget fornøyd med Riises første samling med jentene.

— Hege synes det var mange gode og spennende spillere i laget. Hun trakk dessuten frem fart og godt pasningsspill ved laget. Det har vært kjempehyggelig å få henne inn i støtteapparatet, sier Torske.

Edner skrøt

Kampen mot Røa, oppsummeres som en fin oppkjøring for troppen.

— Vi har fått mange svar på det kollektive, mener landslagstreneren.

— Fikk dere noen tilbakemeldinger fra Røa etter kampen?

— Ja, faktisk. Kristine Edner skrøt av J19. Hun syntes det var mange gode spillere. Det var kjekt å høre, angir Torske.

Målscorere for J19 i kampen var Tone Eriksen og Isabell Herlovsen.

Kaptein for J19 og Larvik-spiller, Nora Holstad Berge, er godt fornøyd med seieren over Røa.

— Det var en morsom kamp. Vi delte opp i tre ganger 30 minutter. Vi var best i første periode av kampen, så kom Røa mot slutten, men vi kjempet ut og klarte å holde ledelsen, forteller hun.

Landslagstreneren holder kapteinen frem som en av kampens beste spillere. – Nora var veldig god, som en bauta i forsvaret.

God EM-sjanse

EM-sluttspill i Ungarn til sommeren er målet troppen og landslagstrener Jarl Torske sikter mot i år. Berge tror det blir tøft å komme seg gjennom kvalifiseringsrunden, men at Norge har en god sjanse.

— Vi har hatt mange nye spillere med på denne samlingen. Fem stykker har ikke vært med på landslagsnivå tidligere i det hele tatt, men har absolutt holdt nivået. Troppen har ingen klare profiler i år, men er jevnt over gode. Det vil bli tøff konkurranse om plassene og det er bra, sier Larvik-spilleren.

Dette bekrefter landslagssjefen.

— Ja, det vil bli tøft om plassene. Vi har noen skadde kandidater for øyeblikket. De fem som er ferske i landslagssammenheng legger i hvert fall et press på disse, oppgir Torske.