Zlatan Ibrahimovic var tilbake med et smell da Paris St. Germain slo St. Etienne hele 5-0 søndag. Svensken herjet og scoret tre ganger.

Ibrahimovic gikk glipp av PSGs 0-0-kamp mot lille Evian på grunn av skade, men var tilbake fra start mot St. Etienne.

Bortelagets Stéphane Ruffier scoret selvmål da Paris St. Germain tok ledelsen etter 24 minutter, og kort tid før pause scoret Ibrahimovic sitt første.

Drøyt kvarteret etter pause gjorde han sitt annet og lagets tredje mål, og like etter la spissmakker Edinson Cavani på til 4-0. Ibrahimovic avsluttet showet med å fullføre hat tricket etter 72 minutter. Like etterpå ble han byttet ut til stående applaus.

Etter fire kamper er PSG nummer to i Ligue 1, to poeng bak Bordeaux. De tapte sine første poeng for sesongen da de spilte 1-1 mot Bastia søndag.

Anders Konradsen var ubenyttet reserve da Rennes slo Caen 1-0 på bortebane. Ola Toivonen ble matchvinner etter 88 minutter. Scoringen kom på straffespark. (©NTB)