Den tidligere Brann— og Fredrikstad-spilleren Martin Pusic fortsetter å herje i Danmark. Søndag scoret han tre mål da Midtjylland spilte 3-3 mot Esbjerg.

Serieleder Midtjylland kjøpte Pusic fra nettopp Esbjerg i vinter, og har så langt fått god avkastning. Så langt har østerrikeren scoret seks mål på like mange kamper.

Halvparten av scoringene kom mot gamleklubben søndag. 27-åringen scoret to ganger før pausen, og 0-2 sto seg lenge.

Men på seks magiske minutter fra det 72. spilleminutt snudde Esbjerg kampen til 3-2. Det så ut til å holde til seier, helt til Pusic kom seg fri og fikk utlignet til 3-3 like før slutt.

Han er dermed oppe i 15 scoringer totalt denne sesongen. Det er tre mer enn neste på listen, Mads Hvilsom fra Hobro. Også Hvilsom var aktiv søndag. Han scoret begge målene for vertene da det endte 2-2 mot jumbo Silkeborg.