Island og Kroatia spilte 0-0 i Reykjavik i fredagens første av to playoff-kamper til VM. Returkampen spilles i Zagreb tirsdag.

Men nå forstyrres oppladningen av at åtte av de kroatiske spillerne beskyldes for å ha tatt seg en fuktig fest på Island før de lørdag reiste hjem.

Det er visir.is som skriver at de har kilder på at spillerne festet til kokken fem om morgenen etter uavgjort-kampen. Reykjavik er viden kjent for sitt pulserende og populære uteliv, og ifølge en ansatt ved et utested i den islandske hovedstaden skal hele 70 øl ha blitt senket av de kroatiske stjernespillerne.

Siste runde ved firetiden

Det skal ifølge nettstedet 101greatgoals.com ha værtMario Mandzukic, Darijo Srna, Nikica Jelavic, Vedran Corluka, Niko Kranjcar, Eduardo da Silva, Mateo Kovacic og Domagoj Vida som pekes ut som de i overkant festglade.

Siste runde med øl skal ha blitt servert i fire-draget på natten.

Ikke overraskende ble det dårlig stemning da en journalist konfronterte Kroatias landslagssjef Niko Kovac med beskyldningene på en pressekonferanse i Zagreb mandag.

— Tror du dette er sant? Hvis du virkelig tror det er sant, vil jeg takke deg for din gjestfrihet. Jeg vet det ikke er sant, snerret Kovac.

Så spørs det hvem av Kroatia og Island som tørster mest etter VM-spill i Brasil neste år.