I finalen 19. mai venter Admira Mödling. Salzburg er klar serieleder, blir stor favoritt i finalen og kan bli dobbeltmester for tredje år på rad.

Det startet ikke så bra for Berisha og Salzburg. Nordmannens klareringsnikk på et hjørnespark i det 12. minutt gikk til Lucas Venuto, som skjøt gjestene i ledelse. 1-0-ledelsen holdt seg til pause.

I annen omgang var det ingen tvil. Da ble Austria overkjørt. Mål av Jonatan Soriano, Andreas Ulmer, Konrad Laimer (2) og et selvmål av Jens Stryger Larsen ga hjemmejubel.

Alexander Grünwald scoret et trøstemål for Austria, men da sto det allerede 4-1. — Austria overrasket meg med en sterk første omgang. Vi slet med å komme inn i kampen, men vi gjorde noen endringer til annen omgang. Jeg må gratulere mine spillere. De viste karakterstyrke og vendte kampen, sa Salzburg-trener Óscar Garcia.

Berisha ble byttet ut rett før slutt, da kampen var avgjort. (©NTB)