STAVANGER (Aftenbladet): Amerikaneren var likevel misfornøyd med at flere unødvendige utvisninger kostet Oilers ett poeng.

— Vi pådrar oss alt for mange utvisninger og i dag kostet det oss ett poeng. Vi må virkelig ta oss sammen og sørge for at vi slipper å spille så mye i undertall, sier Davis til Aftenbladet.

Etter en veldig god 1. periode kunne Oilers, takket være en scoring av nettopp Davis, gå i garderoben med en 1-0-ledelsen. Den ledelsen doblet Joakim Hjelm med en scoring fire minutter ut i midtperioden. Resten av perioden måtte Oilers stort sett spille i undertall, men uten at hjemmelaget klarte å straffe dem for alle utvisningene.

Thoresen med utvisning

Det gjorde de imidlertid i den tredje perioden. På stillingen 2-0 pådro Oilers seg to kjappe utvisninger, og i spille tre mot fem fikk Lillehammer satt inn reduseringen. Scoringen var imidlertid omdiskutert og flere i Oilers-leiren mente pucken aldri var inne. Petter Thoresen protesterte så kraftig at dommeren belønnet Oilers-treneren med en to minutters utvisning. Lillehammer takket og bukket for et nytt overtallspill, og utlignet like greit til 2-2. — Vi hører at det smeller i stolpen, og dommeren som står på linjen dømmer ikke mål. Etter en samtale dommerne imellom, bestemmer de seg likevel for å dømme mål. Da forsøker jeg å få en forklaring fra dommeren og blir til slutt stående å vifte med armene. Dermed blir jeg belønnet med to minutters utvisning for dårlig disiplin. Den må jeg ta på min kappe. Det var dårlig av meg og jeg hadde ikke likt det om noen av mine egne spillere gjorde det samme, sier en selvkritisk Thoresen til Aftenbladet.

Oilers klarte aldri å slå tilbake i ordinær tid, men kun 16 sekunder ut i forlengningen satte Davis inn det avgjørende målet.

— Det er veldig skuffende at vi ikke fikk med oss alle tre poengene. Vi er udisiplinerte og i tillegg straffer dommerne oss veldig hardt. Vi får likevel mange av utvisningene i posisjoner der det strengt tatt ikke er nødvendig at vi pådrar oss utvisninger. Dette må vi lære av, sier Davis.

Tredje seier på rad

Oilers-spilleren er imidlertid godt fornøyd med to scoring, og at det tross alt ble Oilers tredje seier på rad.

— Jeg ser selvfølgelig alltid fornøyd med å score mål. Den første scoringen kom etter veldig bra pasningsspill i overtall, mens den andre knallet jeg inn i nettet. Alt i alt er det likevel skuffende at vi ga bort 2-0-ledelsen, sier Davis.

Petter Thoresen er fornøyd med at Oilers vant mot hjemmesterke Lillehammer. Oilers-trener mener spillerne ser sterkere ut enn hva de gjorde for noen uker siden.

Vi skulle gjerne hatt med oss tre poeng, men dette er en tøff bortekamp. Vi drar fortsatt på oss for mange utvisninger, men samtidig er vi veldig gode i undertall. Det er bra vilje i laget, men jeg skulle gjerne sett at vi satt flere pucker. Nå gleder vi oss til å ta imot Lørenskog i DNB Arena, sier Thoresen.