Scotland manager George Burley looks dejected--------------------Chris Brunskill / BPIFIFA World Cup European Qualifying Group 9Holland v Scotland28 March 2009Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Chris Brunskill

Skottland-sjef George Burley mener at onsdagens kamp mot Island er en skikkelig "seks-poenger".

Skottland tapte 3-0 mot Nederland lørdag og trenger poeng for å kunne sikre seg annenplassen i Norges gruppe. Burley har satt et mål om ti poeng fra de gjenstående kampene for sitt lag. Både Skottland og Island har fire poeng foran onsdagens møte.

— Vi trenger å slå Island nå. Vi må vinne. Vi er nødt til å vinne alle være hjemmekamper om vi skal klare andreplassen, sa Burley til Sky Sports.

- Jeg tror det vil være nok med tre seire og et uavgjortresultat for at vi skal klare play-off. Uavgjortresultatet bør komme i Norge, sa Burley.

LES OGSÅ:

— Vi er ikke nedslått etter det som skjedde i Nederland. Ting gikk imot oss i den kampen, men vi jobbet hardt og vi kan ta med oss noen positive opplevelser fra oppgjøret, mener han.

— Nederland er et utrolig bra lag. Island kommer til å bli en helt annen type kamp, og vi må presse dem høyere på banen. Vi må sette dem under press og vinne kampen. Vi er alle klare over at vi må vinne, sier George Burley.