Lysvoll scoret matchvinnermålet snaue ti minutter før slutt i oppgjøret mot Skeid som endte 3–2. Han hentet ned en lang ball, og sendte hele forsvarsrekka, samt Skeid-keeperen i pølsebua før han rolig satt ballen i åpent mål. Lysvoll scoret også 2-1-målet tidligere i oppgjøret og er nå oppe i 10 nettkjenninger i 2.-divisjon denne sesongen.

– Hadde vi ikke vunnet denne kampen ville vi vært ute av opprykksstriden. Derfor var det utrolig godt å se den ballen gå i mål, sier Lysvoll til iTromsø.

Knallskudd

UTLIGNET: Lars Henrik Andreassen utlignet på straffespark for TUIL. Foto: Håkon Steinmo

Lysvolls første mål kom etter et kanonskudd fra 25 meter av Tomas Kristoffersen som traff tverrliggeren med et brak. På returen var Lysvoll på plass som en måltyv verdig. – En fantastisk avslutning av Tomas der, sier Lysvoll. TUIL har på 2000-tallet rykket opp fra 2.-divisjon hele fem ganger. Etter gårsdagens oppgjør har TUIL ni poeng opp til ledende KFUM Oslo, med en kamp mindre spilt.

Glede

TUIL-trener Gaute Helstrup var lettet etter oppgjøret.

– Vi hadde ballen mye innenfor deres 16-meter en periode der, så det er ikke godt for et trenerhjerte å vente så lenge på en avgjørelse, sier Helstrup.