Southamptons Luke Shaw endret Twitter-bioen sin til «Profesjonell fotballspiller for Manchester United Football club. Synspunktene er mine egne, ikke ManUtd sine.» Unggutten fjernet det raskt, men ikke før flere britiske journalister fikk det med seg.

Og jaggu, klokken fire fredag la Manchester United ut en pressemelding, der klubben presenterer Shaw som ny United-spiller.

Luke Shaw går fra Southampton til Manchester United. Foto: Digitalsport

— Jeg er begeistret og glad for å kunne komme til Manchester United. Jeg har vært på Southampton siden jeg var åtte år gammel, og jeg vil gjerne takke dem og fansen for alt de har gjort for meg. Jeg ønsker å utvikle meg videre og Manchester United er det ideelle stedet for meg å gjøre det. Jeg gleder meg til dette nye kapittelet i livet mitt og ser frem til å lære av spillere og ledere i verdensklasse, sier Shaw til klubbens nettsider.

Tidenes dyreste tenåring

Sky Sports meldte tidligere fredag at overgangen er klar og at Shaw koster klubben rundt 300 millioner kroner. Han blir med det tidenes dyreste tenåring.

Shaw er Louis van Gaals andre kjøp som Manchester United-sjef. Torsdag kom Herrera til klubben. Det er ventet at United, som endte på en meget skuffende 7.-plass sist sesong, skal handle flere spillere.

Shaw var med på det engelske laget som floppet i VM. Han spilte den siste kampen mot Costa Rica.

Han skal kjempe mot franske Patrice Evra om plassen på venstrebacken. (©NTB)