ULLEVAAL STADION (Aftenposten.no): De hadde ballen mye, og de sentrale, norske midtbanespillerne fikk skyte flere ganger enn i noen annen landskamp. Christian Grindheim var nære, men traff rett på Stefán Logi Magnússon, mens Alexander Tettey traff innsiden av stolpen.

Men ballen ville ikke inn – ikke før John Carew kom på banen etter 80 minutters spill. Da la Norge om til fotball av godt, gammelt Drillo-merke, Brede Hangeland slo polere som han aldri har gjort før (”Carew er jo lett å se der på topp, og vi hadde ikke lenger tid til å bruke fem minutter på å komme oss opp!”), og West Ham-spilleren løp det han var mann for.

Se web-tv: Moa: — Det snur kjapt når Big John kommer inn (saken fortsetter)

— Det snur kjapt når "Big John" kommer inn

Vil ha 4-4-2

Drøye syv minutter etter innhoppet fikk han lønn for strevet da han ble revet ned av den islandske keeperen, og Moa var iskald fra ellevemeteren – og lettet over endelig å ha fått ordentlig hjelp på topp.

Så bra fungerte samarbeidet mellom Moa og Carew at sistnevnte nå ønsker at Drillo skal endre system. Den norske trenerlegenden er kjent for sitt 4-5-1, men Carew mener Norge kan bli langt bedre ved å spille med en ekstra mann på topp.

- Jeg synes 4-4-2 er en god løsning, sier Carew til Aftenposten.no.

— Da bør vi kunne få mer ut av Moa, han kan få løpe på flere baller og jage mål, mens jeg kan bruke styrken min og spille ham fri.

Se video: Hangeland: - Tar av meg hatten for Moa: (saken fortsetter)

— Tar av meg hatten for Moa

Vil ha Drillo-samtale

Nå varsler West Ham-spissen at han vil ta en prat med den norske landslagssjefen om temaet.

— Jeg får prøve å overbevise ham om at det er det beste for Norge. Jeg tror vi kan bli en veldig farlig duo i flere år fremover, sier 31-åringen.

Heller ikke Moa er fremmed for tanken.

— Jeg synes det høres ut som en god idé, sier Hannover-spissen til Aftenposten.no.

— Det var veldig godt å få inn John på slutten der, og jeg tror det hadde vært bra om vi spilte sammen på topp.

Se web-tv: Huseklepp: - John er fantastisk (saken fortsetter)

— John er fantastisk

Noen ny formasjon i skjebnekampen borte mot Danmark er likevel ikke veldig sannsynlig. Drillo har uttalt at han ikke tror Carew vil holde i 90 minutter, men hovedpersonen er ikke enig.

— Jeg holder i 90 minutter! Fysisk er jeg i veldig god form, og endelig løper jeg oppå gresset i stedet for å synke ned i det. Det eneste jeg mangler, er kamptrening, men jeg har trent veldig bra i sommer, og er i god form nå.

Tviler på systemomlegging

Assistenttrener Ola By Rise gir likevel ikke kveldens mest omsvermede landslagsspillere særlig håp om å få starte sammen mot Danmark.

- Jeg er veldig fornøyd med det John gjør i dag, han ofrer seg for laget, og gjør en god jobb.

— Samtidig ville jeg nok ikke satset så mye penger på at vi går over til 4-4-2, selv om vi selvsagt ønsker å ha flere strenger å spille på, sier Rise til Aftenposten.no.

Christian Grindheim syntes også samarbeidet mellom Moa og John Carew fungerte bra, men tror ikke man kommer til å bli vitne til noen Drillo-revolusjon på tirsdag.

- Det blir nok 4-5-1 i Parken, sier FCK-spilleren.

Se video: Gamsten: - En rå følelse:

Gamsten: — En rå følelse Se video: Gunnarsson: - Ekstra bittert at Norge scoret to minutter før kampslutt:

— Ekstra bittert at Norge scoret to minutter før kampslutt