Overgangsryktene har skutt fart etter at Magnus Wolff Eikrem ble observert av TV2s kameraer sammen med Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær etter cup-kampen mellom Newcastle og Cardiff lørdag ettermiddag.

TV 2s fotografer fikk bilder av at den tidligere Molde-spilleren forlot St. James Park sammen med Solskjær før han gikk ombord i Cardiffs spillerbuss og håndhilste på spillerne.

— De er selvsagt i dialog med Heerenveen nå om å få kjøpe Wolff Eikrem. Ellers hadde han ikke vært på St. James' Park i dag. Men det er overraskende at den første han henter er en nordmann. Cardiff savner tempo sentralt i midtbaneleddet, og er det noen svakheter man kan peke på hos Eikrem så er det akkurat det med tempovekslinger og temposkifte, sier TV 2-ekspert Joacim Jonsson.

Wolff Eikrem spilte under Solskjær for Manchester Uinteds reservelag, og ble hentet til Molde da Solskjær overtok klubben. Wolff Eikrem ble solgt til Heerenveen i juni 2013, men nå kan det se ut som de to kjenningene gjenforenes i Wales.

Ifølge VG Nett kan overgangen være klar i neste uke. Også Mats Møller Dæhli skal være nærme en overgang, skriver VG.

I likhet med Eikrem har også Mats Møller Dæhli vært under Solskjærs ledelse både i Manchester United og i Molde.

Dersom Eikrem skulle være på vei til Cardiff mener Jonsson at det skjer for tidlig.

— Personlig hadde jeg ønsket at han skulle fått etablert seg enda mer i Nederland og blitt en stor spiller der før han tok steget. I år synes jeg det er litt tidlig, og jeg er overrasket over at Solskjær henter en norsk spiller som sin første. For han kommer til å bli dømt ut i fra det, sier han til TV 2.