Etter David Beckhams veldedighetskamp «Match for Children» på Old Trafford, hvor Solskjær tok avspark og spilte de første 17 minuttene, la han ut følgende melding på Twitter:

Molde-manageren har ikke vært noen ivrig bruker av sosiale medier, men bekrefter overfor Rbnett at det er hans egen profil.

– Det er meg, du ser vel det på bildene, svarer Ole Gunnar Solskjær etter tirsdagens trening på Aker stadion.

–Jeg trenger ikke oppdatere noe, men det kan være kjekt å ha hvis jeg må , sier Solskjær, og bekrefter at han først og fremst har brukt twitter for å følge med på hva andre skriver. Han følger bare 30 personer, og følges av drøyt 5000 twitterbrukere.

Lewandowski-fan

De fleste han følger er sider som gir sports— og fotballnyheter, samt internasjonale spillere han kjenner eller som har spilt for Manchester United. Mange av de han møtte i forbindelse med veldedighetskampen oppfordret han til å bruke Twitter aktivt.

– De andre var veldig på meg for at jeg måtte begynne å bruke det oftere, og de prøvde jo å hjelpe meg , sier Solskjær med et smil.

– Jeg har ikke hatt noen grunn til å bruke den, siden jeg har ikke hatt noen jobb eller behov for å si noe. Det var bare en gang jeg måtte skrive om Lewandowski, for det finnes ikke bedre spiss i verden.

Siden han nå har jobb i Molde Fotballklubb, åpner han for at det kan komme flere oppdateringer i vinter og neste sesong. Da gjenstår det bare å følge med.