TRONDHEIM (adressa.): St. Etienne-spiller Ole Selnæs er tilbake i Trondheim på ferie, og før han reiser videre på landslagssamling gjester han Rasmus&Saga.

Her snakker Selnæs om den nye hverdagen i Frankrike, hvor sommeren blir viktig med tanke på framtida. Klubbledelsen har hele veien forklart at det er i høst man skal satse på Selnæs for alvor. Samtidig får han ikke lov av klubbledelsen å trene med RBK mens han er hjemme.

— Jeg har spilt sammenhengende i ett og et halvt år. Jeg har fått klar beskjed om å holde meg i gang, men ikke om å overdrive, sier han, som også forteller om hvorfor det ble nettopp St. Etienne.

Svensson for god for serien

Den historien handler blant annet om en klubbpresident som kom bort til ham etter RBKs bortekamp i Europa-ligaen i fjor høst og sa: - Du skulle ha spilt for oss.

Ole Selnæs meldte overgang fra RBK til den franske klubben Saint-Etienne i januar. Foto: Digitalsport

Selnæs er også tydelig på hva han mener om Jonas Svensson, romkompisen som diskuterte St. Etienne-overgangen med ham på Gran Canaria i januar. Og som spilte strålende mot LSK med Alkmaar på tribunen. Nederlenderne var der for å se Fred Friday, men:— Jonas er altfor god for eliteserien slik han spiller for tiden, sier Selnæs.

«Teambuilding» 16. mai

I podkasten forklarer også midtbanespilleren hvorfor han valgte Backstreet Boys da han måtte synge for sine nye lagkamerater i januar – en tradisjon i St. Etienne, og han faller også dom over de to andre i studios musikalske bidrag i sendinga.

Og: Det er ingen tvil om at Selnæs tro RBK vinner gull denne sesongen.

— Molde ser tynnere ut enn de har gjort tidligere, mener han.

16. mai møttes for øvrig RBK-erne på Solsiden for «teambuilding» etter 2-1-seieren. Hva som skjedde der? Vel. Det vet Ole Selnæs.

Slik lytter du:

Vil du høre «Rasmus&Saga» på din datamaskin, kan du gjøre det ved å klikke på denne.

Du kan også lytte og abonnere på podkasten «Rasmus&Saga» via mobil eller iPad i iTunes.

Eller du kan høre på sendingen ved å klikke på bildet øverst i artikkelen!