AZ Alkmaars norske landslagsspiller Markus Henriksen bekrefter overfor nederlandske FoxSports at han er nær ved å signere for den belgiske toppklubben Anderlecht.

— AZ og Anderlecht nærmer seg en avtale, nå er det opp til meg, blir Henriksen sitert på.

Anderlecht tapte for Rostov i mesterligakvalifiseringen, men er klar for europaligaen og har innledet den belgiske serien uten tap på sine fire første kamper. Også AZ er klare for europaligaen.

Johansen på vei til England.

Stefan Johansen har ikke vært i troppen til Brendan Rodgers og Celtic de siste ukene og den norske landslagsspilleren skal være på vei til Fulham.

— Stefan er inne i sitt siste kontraktsår med oss. Han er en bra fyr, men det har vært vanskelig fordi han ikke har blitt enig med klubben om ny kontrakt, sier Brendan Rodgers på en pressekonferanse, gjengitt på klubben Twitter-konto.

På spørsmål om han allerede er klar for en ny klubb, svarer den tidligere Liverpool-manageren slik:

— Det er ikke helt avklart ennå, men det kan løse seg i løpet av de neste dagene.

Fulham har innledet den engelske mesterskapssesongen (nest øverste nivå) uten tap på sine fire første kamper og innehar femteplassen i ligaen.

Tarik og Omar i Aten

Hoffenheim-eide Tarik Elyounoussi meldes å være nær å signere kontrakt med greske Olympiakos. Han blir dermed etter all sannsynlighet lagkamerat med Omar Elabdellaoui i den greske hovedstaden.

— Klubbene forhandler, men ingenting er klart, skriver 28-åringen i en tekstmelding til Aftenposten.

Vingen har mistet den faste plassen på det norske landslaget og spilte kun seks seriekamper for Hoffenheim sist sesong. (©NTB)