Rune Jarstein 4

Sjanseløs på 0-1 Tilnærmet arbeidsløsresten av kampen, og kunne nesten spilt i dress.

Jonas Svensson 3

Problemer defensivt mot en hurtig kantspiller, og noen posisjonsfeil da han gikk inn for å presse med trussel på utsiden. Bedre offenivt, men sjelden en stor trussel.

Even Hovland 3

Blir sjelden utfordrt defensivt,og er knapt synligi lange perioder. Litt upresis med enkelte langpasninger, og satte nesten ball i eget nettetter pause.

Det ble nok en nedtur for Norge da Aserbajdsjan vant 1-0. Her fortviler stopperparet Even Hovland og Stefan Strandberg etter en dødballsituasjon. Foto: NTB SCANPIX

Stefan Strandberg 4Sterki lufta på offensiv dødball. For omstendelig i pasningsspillet mot slutten da an hadde mange sjanser til å være direkte.

Haitam Aleesami 5

Veldig initiativrik og en offensiv trussel hele veien. Vårt farligste angrepsvåpen store deler av kampen, og vår beste spiller.

Pål Andre Helland 4

Gode dødballer før pause. Mer varierende kvalitet etter hvilen. Greide sjelden å passere sin back i spill mot etablert forsvar.

Markus Henriksen 3

Elendig jobb som førsteforsvarer før 0-1. Passiv og joggende. Alt for få truende dye løp der han kunne vært farlig. Bude scoret på overtid.

Ole Selnæs 4

Fikk overraskende stort rom og god tid med balleni bena. Det benyttet han for sjelden til å sette tempo , noe som ga Aserbajdsjan sjansen til å forsvare seg enklere enn nødvendig.

Per Ciljan Skjelbred 2

Greier ikke sette sitt preg på kampen.Kommer for dypt i banen og blirfor forsiktig når han er ivolvert. Svak kamp.

Fotballekspert Lars Tjærnås

Adama Diomande 4Svak klarering før 0-1. Gikk veldig tidlig inn i banen for å være en trussel sammen med King. Kom til avslutninger, men siktet dårlig innstilt.