Karadas måtte ut etter en drøy halvtime i kampen mot Førde. Han skallet i en Førde-spiller, og blodet fosset. Torsdag ble han likevel meldt klar til lørdagens møte med Rosenborg i Trondheim.

— Jeg har fått et par stifter her bak. Det var et åpent sår, sier Karadas og viser baksiden av hodet sitt. Det er ikke første gang 34-åringen må lappes sammen.

— Det er nok av sting og diverse i hodebunnen min fra før, sier han og smiler.

— En herdet gjeng

Tankspissen melder seg kampklar mot Rosenborg, og han tror ikke tapet på straffekonk i Førde ødelegger den fine serieformen som har gitt åtte poeng på fire kamper.

— Jeg ser frem til å møte Rosenborg med fullsatt Lerkendal. Denne spillergruppen takler dette. Vi har vært ute i tøffe tider før, det er en herdet gjeng.

Karadas startet sin første kamp for sesongen mot Førde. Fra før hadde han kommet innpå i tre kamper. Borte mot Aalesund ble han matchvinner. Han har ikke altfor store forhåpninger om at prestasjonen i hjemfylket onsdag førte ham nærmere laget.

— Når man taper for Førde i cupen er det vel ingen som har styrket aksjene sine betydelig. Men det kommer flere sjanser, og vi må bare være klare, sier Karadas.

Flau Karadas: – Ikke noe vi er stolte over

Brann skapte etter egen telling 17 sjanser mot Førde. Karadas mener lærdomen fra kampen må være å bli enda skarpere i den siste tredelen av banen. Oppsummeringen hans av prestasjonen er likevel klar.

— Guttene var veldig motiverte, og vi ville vise oss frem, men dette er ikke noe vi er stolte over. Skal jeg bruke ordet flau?

PS. Remi Johansen slet også med en skade mot Førde, han gikk ut ved pause. Men Johansen har bare et mindre problem, og skal være tilgjengelig for spill fremover.

............

Hør siste utgave av BT-sportens podkast: