Tre busser og et ukjent antall privatbiler kommer det neste døgnet til å legge bak seg 72 mil med asfalt, for å gi Bryne sin fulle støtte i kveldens kamp mot Odd Grenland. Ifølge Cathrine Ree i B-gjengen har pågangen vært formidabel.

— Telefonen har ikke stått stille de to siste døgnene. Vi kunne minst ha fylt opp en buss til, sier Ree. I utgangspunktet var det kun satt opp to busser, men etter utallige telefoner og mye strev lyktes hun i seint i går kveld med å få tak i den tredje bussen. Det er Aarbakke og Otium som har åpnet lommeboken slik at de heldige som har fått plass i bussene ikke trenger å betale en krone for turen.

Ingen med fly

Reisebyrået Travelevent på Bryne hadde bestilt eget charterfly til kveldens kamp. Planen var at flyet skulle gå fra Sola til Skien klokken 16.00 i dag, men en billettpris til 4990 kroner per sete ble for dyrt for Bryne-fansen.

— Problemet var at vi måtte bestille flyet fra Danmark og dermed ble prisen det dobbelte av det den kunne blitt dersom vi hadde fått tak i et fly her i Norge, sier Arild Otto i Travelevent. Selv benker han seg foran storskjermen i kveld.

Pusser sangstemmen

Leder for B-gjengen, Leif-Tore Mellemstrand, lover topp stemning og en uforglemmelig støtte under kveldens kamp mot Odd Grenland.

— Jeg lover at vi skal synge mye. Vi har jo god tid til å øve inn nye sanger på veien til Skien, sier Mellemstrand. Han tror selvfølgelig på seier, men våger ikke tippe resultatet. - Jeg er særdeles dårlig på å tippe, så det vil jeg helst slippe.