STAVANGER: Vikings Børre Steenslid gikk av banen etter en omgang i den skuffende treningskampen som endte med 1-2-tap for Start i Sørlandshallen søndag.

– Det var rent preventivt. Børre har ingen smerter, og han har vært i god fremgang den siste tide. Avtalen var at han skulle gå av i pausen, slik at vi kan få han helt klar til La Manga-oppholdet, sier fysioterapeut i Viking, Arne Sture til Aftenbladet.no.

Les også:

Steenslid pådro seg en overbelastning i låret i treningskampen mot HamKam. Skaden førte til at han måtte melde forfall til landslagets bragd mot Tyskland i Düsseldorf. Oppgjørene mot Molde og Strømsgodset i La Manga skal imidlertid ikke være i fare.

Viking reiser til Spania førstkommende lørdag og blir der i ti dager.

Duo til MR

Samtidig som stopperen blir klar, er det flere usikkerhetsmoment i Viking-leiren før avreise.

Verken Martin Fillo, Jone Samuelsen, Vegard Aanestad, Christian Landu Landu, Jørgen Horn, Tomasz Sokolowski eller Andreas Ulland Andersen spilte søndagens treningskamp i Kristiansand på grunn av skade.

– Martin Fillo og Jone Samuelsen skal ta MR-bilder mandag. Det vil gi oss et svar på hvor mye belastning de kan ha under treningsoppholdet i La Manga, sier Sture.

Vegard Aanestad er i bedring, men det er usikkert om han blir klar til kampene i Spania. Jørgen Horn reiste mandag morgen til en spesialklinikk i München i Tyskland for en sjekk på ankelskaden han har slitt med i lengre tid.

– Jørgen har begynt å trene med ball igjen og er i veldig bra fremgang, sier Sture.