KOMET: Lars Christopher Vilsvik har imponert de fleste med sitt spill i Eliteserien denne sesongen. KOMET: Lars Christopher Vilsvik har imponert de fleste med sitt spill i Eliteserien denne sesongen. Foto: Digitalsport

Vilsvik kan miste Albania-kampen

Kjemper en kamp mot klokken for å bli klar til fredag.

Foto: Larsen, H�kon Mosvold/NTB scanpix

ULLEVAAL/HOTEL BRISTOL (aftenposten.no): Lars-Christopher Vilsvik står i fare for å miste den viktige kvalifiseringskampen mot Albania fredag.

— Situasjonen er uavklart med tanke på fredag, bekrefter landslagslege Thor Einar Andersen overfor aftenposten.no.

Kampen om backplassen er vidåpen etter at John Arne Riise har trukket seg fra landslagsspill, og Vilsviv er blitt sett på som et spennende alternativ. For klubblaget Strømsgodset har han vært drivende god gjennom våren.

Mandag fikk han en kjenning oppe i setemuskelen, og han ble tatt ut av treningen. Tirsdag trente han alternativt. I de 15 åpningsminuttene av treningen media fikk være til stede på, holdt han på med utstrekningsøvelser på egenhånd.

— Vi får se hvordan det utvikler seg. Det er ingen stor skade, men nok til ikke å kunne være ordentlig med, og da er det litt tidlig å si om han rekker det, sier Andersen.

Vilsvik kan derfor bli uaktuell fro sin kvalifiseringsdebut på landslaget. Fra før av har han to treningskamper.

John Arne Riise uttalte i møte med pressen på Hotel Bristol at han tror Espen Ruud tar venstrebackplassen.

  • Jeg tror at det blir Espen Ruud som spiller venstreback, det er mitt tips. Selv om jeg ikke har sett noe eller lest noe om det, så tror jeg at Espen Ruud starter der, sa Riise.