Ruud og Blumberg nådde semifinalen i doubleturneringen i meksikanske Los Cabos forrige uke, men måtte se seg slått av den australske duoen Max Purcell og Jordan Thompson. I Acapulco nådde ikke Ruud og amerikanske Blumberg lenger enn åttedelsfinalen.

Santiago González og Neal Skupski sendte Ruud og Blumberg ut av doubleturneringen i strake sett med 6–3 og 6–2. Men oppholdet i Mexico er ikke over for det norske tennisesset.

Natt til onsdag møter Ruud amerikaneren Christopher Eubanks i første runde i singleturneringen. 27-åringen fikk sitt store gjennombrudd i fjor og er rangert som nummer 34 i verden.

De har møttes to ganger tidligere på ATP-nivå, og Ruud har gått seirende ut av begge oppgjørene i strake sett.

Hardcourt-turneringen i Acapulco er på ATP 500-nivå. Forrige uke nådde Casper Ruud singlefinalen i ATP 250-turneringen i Los Cabos, men ble slått av australske Jordan Thompson som også vant doubleturneringen med Max Purcell.

RUUDS MOTSTANDER: Christopher Eubanks møter Casper Ruud i Acapulco i Mexico natt til onsdag. Foto: Adam Davis / EPA / NTB

Ruuds kamp mot Eubanks er satt opp etter oppgjøret mellom Frances Tiafoe og Max Purcell, som starter 01:00 natt til onsdag.