Stefan Kraft vant det siste rennet i Bischofshofen 1,3 poeng foran Ryoyu Kobayashi (27). Men i sammendraget var det ingen som kunne hamle opp med japaneren. Han vant for tredje gang etter å ha kommet på 2. plass i alle av årets fire renn i hoppuka.

Trofeet var det fjorårets vinner, Halvor Egner Granerud, som ga ham.

SEIERHERRE: Ryoyu Kobayashi feirer beviset på at han er vinneren av hoppuka i 2024. Foto: KAI PFAFFENBACH / Reuters / NTB

Halvor Egner Granerud har ikke klart å levere på samme nivå som da han vant hoppuka i fjor. Frem til det fjerde og siste rennet på lørdag var den beste plasseringen 16.-plassen i Innsbruck på onsdag.

Det så likevel bedre ut i det avsluttende rennet i Bischofshofen. Etter første omgang var han beste norske på 7. plass.

– Det var godt. Der fikk jeg til å sende den bra på hoppkanten. Nå gikk jeg for det, sa Granerud til NRK etter første omgang.

I andre omgang hoppet han 133 meter og endte til slutt på 7. plass.

– Denne dagen tror jeg Granerud skal ta med seg som meget positiv. To hopp som er mye bedre enn det han har levert i det siste, sier hoppekspert i NRK, Johan Remen Evensen.

– Det var en positiv dag. Det var to ålreite hopp. Jeg henter ut mine to beste hopp i hoppuka. Det er en liten opptur, sier Granerud som har kommet på 16., 31., og 48. plass i de tre andre rennene.

De andre norske kom på følgende plassering i Bischofshofen: 12) Benjamin Østvold, 20) Daniel André Tande, 24) Marius Lindvik.

Det ble dermed ingen nordmenn på pallen i noen av de fire rennene i hoppuka.

Beste norske plasseringen var det Marius Lindvik som sto for. Da han kom på 5. plass i åpningsrennet i Oberstdorf.