Etter 0–1-tapet mot Newcastle lørdag har det florert saker om at det skal være misnøye i Manchester United-garderoben.

I forkanten av pressekonferansen ble det også kjent at Manchester United utestenger flere journalister.

– De burde komme til oss først før de publiserer artikler og ikke gå rundt ryggen vår. Det er ikke det rette å gjøre. De burde gi det til oss på forhånd og ha en normal og profesjonell samtale om det, sier ten Hag på pressekonferansen.

– Er du bekymret for at historiene kan være sanne?

– Nei. Det vil alltid være spillere som er mindre fornøyde. Men det er ikke noe forskjell fra normalen. Det er ingen problemer.

– Det er en del rykter, men det er ikke noe vi blir distrahert av. Vi er på en reise og vet vi er i overgang, men vi er på rett vei.

Noen av spillerne ble også kritisert for manglende innsats i kampen mot Newcastle, spesielt Marcus Rashford. Manageren ble konfrontert om tematikken.

– Vi er ikke roboter. Hvis du spiller tre kamper på seks dager, da kan belastningen bli et problem, men aldri en unnskyldning. Men det er der. Vi spilte veldig bra mot Galatasaray og Everton, og mot Newcastle var vi ikke fornøyde med prestasjonen, sier ten Hag.

En av journalistene som ble bannlyst tirsdag er David McDonnell i The Mirror.

– Det er latterlig. Vår sak har bakgrunn fra en rekke kilder. United sier de ikke har blitt kontaktet om saken. De ville bare benektet informasjonen. Så jeg synes det er overdrevet, sa han til VG.

McDonnell og The Mirror hadde en sak etter Newcastle-tapet om at det var økende misnøye mot ten Hag i United-garderoben.

Sky Sports har meldt at ten Hag har «mistet halve garderoben».