Bare 10 nordmenn tjente mer enn Solskjær, som går inn på en 11. plass på listen over personene med høyest inntekt.

Kristiansunderen står samtidig med en formue på 70,5 millioner kroner. Solskjær tok over som midlertidig manager for Manchester United 19. desember 2018, før han ble ansatt på permanent basis i mars 2019.

Selv om han står oppført med inntekt i Norge, skatter han ikke av inntekten til hjemkommunen Kristiansund. Han står oppført med drøye to millioner i skatt, som er basert på hans formue.

– Han betaler ikke inntektsskatt hit. Ole Gunnar er en god ambassadør for oss uansett, og han betaler skatt dit han skal betale. Jeg klarer ikke irritere meg over at vi ikke får denne inntektsskatten, det er en mann jeg er stolt av uansett. Vi får gleden av ham senere, sier ordfører i Kristiansund, Kjell Neergaard (Ap), og legger til at han kjenner Solskjær godt privat.

47-åringen hadde en oppført inntekt på 6,4 millioner kroner for 2018.

Se listen over Norges rikeste her:

I tetkamp

I sin første hele sesong som United-sjef ledet 47-åringen rødtrøyene til en 3. plass i Premier League, noe som sikret Champions League-deltakelse.

Denne sesongen startet tøft i Premier League, men Solskjær har snudd trenden og laget ligger nå fem poeng bak serieleder Tottenham - med én kamp mindre spilt.

Under press

I kveld skal Solskjær, som lever under konstant press i United-jobben, kjempe for å gå videre i Champions League. Engelskmennene topper gruppe H før den siste runden, men bare målforskjell skiller dem fra franske Paris Saint-Germain og RB Leipzig.

Sistnevnte er motstander for United klokken 21.00 - i Tyskland.

Les også: Dette tjente Norges største idrettsutøvere i 2019