«Hvil i fred CFC 1905–2021» og «SUPER GREED» var blant budskapene.

– Dere vet hva dere er, grådige jævler, synger Chelsea-fansen utenfor stadion.

Klubbens tidligere målvakt, Petr Cech, forsøkte å snakke til fansen utenfor stadion, men det så ikke ut til å berolige de fremmøtte. Tsjekkeren har nå inntatt en administrativ stilling i Chelsea.

– Gi oss tid, ropte Cech, omringet av politi.

Chelsea-legenden forsøkte å roe ned de illsinte supporterne, som sperret for trafikken utenfor Stamford Bridge.

Det førte til at avspark i Chelsea-Brighton ble utsatt med 15 minutter.

– La oss få ordne dette. La folk få komme inn. Slipp bussen inn og gi oss tid, sier Cech, som også, tilsynelatende forgjeves, forsøkte å fortelle de fremmøtte at «dette ikke var måten» å nå frem med budskapet sitt på.

Chelsea er en av de tolv europeiske storklubbene som har signert en avtale om å opprette en ny, kontinental klubbturnering. Den skal etter planen starte så raskt som mulig – men møter motstand fra Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), Det europeiske fotballforbundet (UEFA), Premier League og – ikke minst – supporterne.

Liverpool-supporterne markerte mandag misnøye før de spilte mot Leeds. Tirsdag er det Chelsea-fansen som gir uttrykk for sine synspunkter:

Tottenham, Manchester City, Arsenal, Manchester United og Liverpool bekrefter sent tirsdag kveld at de trekker seg fra Super League-prosjektet. Det er ventet at Chelsea, som den siste engelske klubben, vil annonsere det samme innen kort tid, ifølge flere britiske medier.