Nederland og Spania møtes til VM-finale søndag, og i den anledning har adressa.no stilt tre av Rosenborgs unggutter tre kjappe spørsmål om VM.

Både Markus Henriksen, Mushaga Bakenga og Kjell Rune Sellin har markert seg i eliteserien tross sin unge alder. Sent søndag kveld kan du se om de klarer å markere seg med å tippe riktig VM-vinner.

Spørsmålene:

  1. Hvem vinner VM-finalen — og hvorfor?

  1. Hvem synes du har vært VMs beste spiller?

  1. Hvilket lag eller hvilken spiller har skuffet deg mest?

Markus Henriksen:

  1. Det blir nok en jevn kamp, men jeg regner med at Spania vinner. De har det beste laget på papiret og kommer til å ha ballen nesten hele tiden. Nederland er for dårlige bakover, synes jeg.

  2. Mesut Özil. En spiller som ingen visste hvem var, men som har tatt VM med storm.

  3. Min største skuffelse er at Brasil røk ut mot Nederland. Jeg forventet at Brasil kom langt, og i tillegg holder jeg med dem. Det er alltid Brasil som spiller den beste fotballen. De er det artigste laget å se på.

Mushaga Bakenga:

  1. Jeg håper Nederland, men tror på Spania. De er sterkest og har spilt grei fotball til tider. Nederland er artigere å se på.

  2. Mesut Özil. Jeg visste ikke om ham engang før VM.

  3. Frankrike og Wayne Rooney. Jeg hadde veldig troen på Frankrike før VM, jeg trodde at de skulle reise seg og fremstå som et godt lag igjen. Rooney har vært svak. Som Manchester United-fan er det surt å se ham så dårlig.

Kjell Rune Sellin:

  1. Jeg holder med Nederland, og tror at de vinner. Jeg mener Nederland står for den beste fotballen. De skaper mest offensivt. Det blir naturligvis vanskelig mot Spania, for de har enkeltspillere som kan avgjøre.

  2. David Villa.

  3. Jeg må si Frankrike og England. Hadde trodd at de skulle gjøre det bedre.