Suzann Pettersen gikk en lite innholdsrik runde og ligger på delt 32.-plass etter første dag av ukens LPGA-turnering på Hawaii.

Den norske 34-åringen startet med bogey på første hull, men deretter tok det 13 hull før hun igjen fikk noe annet enn par.

På hull 14 ble det fire slag på par 5-hullet, og dermed var hun tilbake på par for dagen. Det ble også sluttscoren for Pettersen.

Avstanden framover er imidlertid ikke avskrekkende. Opp til sjetteplass skiller det kun tre slag. Sørkoreanske Kim In-Kyung har stukket av i front og leder turneringen etter en runde sju slag under par. Bak henne følger en trio av landsvenninner bestående av Choi Na-yeon, Kim Sei-young og Park In-bee. De ligger fem slag under par.

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Turneringen er den første siden majorturneringen for knapt to uker siden.

Det var også knyttet spenning til Tuttas flight som besto av de tre foregående vinnerne av turneringen på Hawaii.

Både amerikanske Michelle Wie (tittelforsvarer) og Ai Miyazato (vant i 2012) fra Japan innledet turneringen med runder på to slag under par. Pettersen vant for øvrig i 2013. (©NTB)