Aalborg — FC Købenahavn 2-1: Ståle Solbakkens FCK så ut til å ta ett poeng mot AaB søndag, men tapte 2-1 etter et sent mål. Tapet kan være kroken på døra i kampen om seriegullet.

— Vi spilte en god kamp og var sterkere enn dem i perioder, men den siste pasningen satt ikke. AaB var skarpe, og det var en ekte toppkamp, sa Solbakken, som fant lyspunkter i laget sitt.

— Vi hadde mer overskudd enn på lenge, kjempet over hele banen og skapte en del sjanser i annen omgang. Intensiteten og løpsviljen som vi har savnet var der i dag, sa han.

- Ser vanskelig ut

Rasmus Thelander ga AaB ledelsen etter bare ti minutter, en ledelse som sto seg til det gjensto sju minutter. Da scoret Olof Mellberg på et hjørnespark, og Solbakkens menn så i det minste ut til å redde ett poeng i storkampen.

Men bare minuttet etter satte Jeppe Curth inn 2-1 for hjemmelaget, og dermed ser alt håp om seriegull ut til å være over for FC København.

Midtjylland leder serien etter å ha slått Randers 3-0 på bortebane tidligere søndag. AaB er bare to poeng bak. FCK ligger på tredjeplass, men det er hele ni poeng fram til lederlaget. Med bare ni kamper igjen å spille blir det veldig vanskelig for hovedstadslaget.

— Det ser vanskelig ut, men akkurat nå skal vi ikke tenke på gull. Vi skal konsentrere oss om å vinne fotballkamper, sa Solbakken. (©NTB)