Trondheimslaget hadde full kontroll i 90 minutter, og det var aldri noen tvil om hvem som skulle stikke av med alle tre poengene. Da LSK-kvinner i tillegg tapte borte mot Kolbotn, betyr det at Ørn nå ligger på en fjerdeplass på tabellen.

— Selvsagt skal vi sikte mot medalje nå, sier Oda Bolkan Fugelsnes.

Hun var en av mange som storspilte for Ørn i kveld. Det resulterte i to nettkjenninger og én målgivende for 21-åringen.

Straffebom

Kampen startet med et massivt press fra hjemmelaget, og etter 10 minutter pekte dommer Pål Jakobsen på straffemerket, da nettopp Fugelsnes var alene gjennom. Straffen var av den billige sorten, men Kristin Lie klarte ikke å omsette dommergaven i scoring. Trondheims-Ørn lot seg ikke stoppe av det. Lie hevet seg mange hakk etter straffemissen, og resten av førsteomgang var preget av flotte kombinasjoner mellom de to nevnte og Inger Ane Hole.

Tre kjappe mål

Etter 24 minutter kom byllhullet i form av et flott mål signert Fugelsnes. Gunilla Forseth imponerte samtlige av de 75 tilskuerne fem minutter senere, da hun var på et soloraid av de skjeldne. Spissen startet på egen banehalvdel, fintet unna hele bortelaget, og plasserte ballen i nettmaskene. Fugelsnes fjernet all spenning i kampen rett etter avspark. Trondheimsjenta sendte av gårde et langskudd som Amazon-keeper Kristin Eggert var sjanseløs på.

Omgangen fortsatte med sjanse på sjanse til hjemmelaget, og det sto fortjent 3-0 til pause.

Sjarmøretappe

Andreomgang startet med at Anne Grete Storli, som kom inn for Gunilla Forseth i pausen, økte ledelsen til 4-0. Gjestene var likevel mer med i kampen, og de fikk inn en redusering på hjørnespark da det hadde gått 50 minutter.

Resten av kampen ble bare en sjarmøretappe for Ørn. Høyreback Camilla Åseng vra strålende og sørget for at Trondheims-Ørn var giftige på overgangene, og stopper Solfrid Andersen Dahle var meget solid og trygg.

Trønderne har nå vunnet to kamper på fem dager, og laget ligger to poeng bak tredjeplassen Arna-Bjørnar.