Etter bare ett poeng mot Lillestrøm ser vi likevel bedring i spillet. Vi fortjente å vinne og holdt nullen for første gang på lenge. Mot Bodø skal vi ta med oss det gode forsvarsspillet, samt bli enda bedre på siste tredjedel.

Det alle snakket om var om ballen var ute da jeg scoret tre minutter før slutt. Ifølge TV-bildene er det meget tvilsomt. Selv er jeg usikker, men linjdommeren på andre siden av målet var sikker. Slike marginer er ekstra tungt å få imot når man ligger sist på tabellen. Hadde vært magisk med tre poeng og stått igjen som matchvinner.

Ellers vil jeg si at Staberg er min favorittdommer i TL, som det nesten er umulig å bli irritert på. Tror de fleste spillerene er enige der.

Selv har jeg sittet på benken i de to siste kampene. Det er jeg ikke fornøyd med så nå er det bare å jobba, jobba, jobba.

I denne og neste blogg har jeg tenkt å presentere en litt ny side av gutta på laget. Jeg har snakket med noen kjærester å fått en del innside informasjon, som ikke jeg visste en gang, om spillerne. I dag er det Vegard og Tønne sine kjærester som svarer på tre enkle spm.

1. Fortell meg noe jeg ikke vet om din kjæreste 2. Beskriv han med tre ord. 3. Har han noen sære forberedelser/ritualer i forbindelse med kamp?

Vegard kalles Klageren-samir av sin kone Amalie.

Vegard Aanestad1: Kun hans nærmeste venner er gode nok. Alle andre gjør noe feil daglig. Derfor kalles han klageren-samir.

2: Smart, hot og barnslig

3: Etter kamp: Hvis dere taper eller spiller uavgjort sier han ca tre ord til meg resten av kvelden. Han vil bare være for seg selv.

Erik Tønne

1: Etter Erik har spist noe usunt, som junk food, godteri osv, må han alltid dra opp skjorta for å forsikre seg om at magerutene fremdeles er der.

Erik er flink til å synge og har tidligere sunget solo i flere skoleoppsetninger.

Erik til høyre i bildet liker å sjekke sin egen magemusklatur.

2: Erik er morsom, sta og selvsikker.3: For øyeblikket er jeg ikke sikker på om Erik har noen spesielle rutiner hverken før eller etter kamp (i alle fall ikke mens han ennå er hjemme). Tidligere har han alltid måtte tatt en dusj før han drar hjemmefra (dusjer gjerne 3 ganger om dagen). Ellers er han veldig nøye med å spise riktig og få nok hvile dagen før kamp, og liker dårlig å må bli med på unødvendige turer utenfor huset.