Belgia og Wales spilte 0-0 i en EM-kvalifiseirngskamp i Brussel søndag kveld.

Dessverre var det en skade, og ikke de sportslige prestasjonene, som skapte dramatikken på Koning Boudewijnstadion.

Napolis Dries Mertens ble nemlig slått bevisstløs i en stygg duell med waliseren George Williams.

Sistnevnte satte pannen rett i tinningen på Mertens, skriver Aftonbladet. Mertens ble liggende urørlig på banen i flere minutter. Han fikk en nakkekrage av helsepersonellet, og skal ifølge avisen ha vært tilbake ved bevissthet da han ble båret av banen på båre.

Han ble deretter fraktet til sykehus i ambulanse.

Bale reddet Wales

Seks minutter på overtid reddet Gareth Bale ballen på streken og sørget for at Wales fikk med seg 0-0 og ett poeng .

Real Madrid-spilleren fikk ballen unna etter at Aston Villa-spilleren Christian Benteke hadde headet den mot mål. Bale kunne fort ha blitt matchvinner, men maktet ikke å score da han fikk sin ene store sjanse tidligere i kampen.

Belgia har ikke kommet godt i gang i kvalifiseringen, og mot waliserne var de heller ikke gode og dyktige nok. Spesielt i 1. omgang misbrukte de en rekke sjanser, og Nicolas Lombaerts var nærmest da han traff stolpen.

Med to seirer og to uavgjort er Wales ubeseiret etter fire kamper i gruppe B.

Israel kan gå forbi dem på tabellen om de vinner hjemme mot Bosnia-Hercegovina senere søndag.

Kypros er oppe på seks poeng og er faktisk foran Belgia etter fire spilte kamper. Søndag vant de 5-0 hjemme mot Andorra. George Efrem scoret tre mål, mens Giorgos Merkis og Dimitris Christofi (straffe) bidro med ett hver.