PRAHA (Aftenposten): Norges lag mot Tsjekkia inneholder noen små overraskelser.

Spesielt med tanke på hvilke spillere Høgmo har drillet på treningene denne uken i Berlin og Praha.

Men Høgmo har valgt det som kan kalles et trygt lag. Med flere "kjenninger". Spillere han føler seg trygg på.

I en 4-4-2-variant stiller Norge slik:

Rune Almenning Jarstein — Omar Elabdellaoui, Even Hovland, Vegard Forren, Haitam Aleesami - Per Ciljan Skjelbred, Alexander Tettey, Stefan Johansen, Jo Inge Berget - Markus Henriksen, Joshua King.

Landslagssjefen har drillet flere spillere i flere posisjoner den siste uken. Det har vært knyttet spenning til hvem han ville velge som midtstopper ved siden av Even Hovland, hvem som skulle bekle den sentrale midtbaneposisjonen ved siden av Stefan Johansen, samt hvem som ville få ansvaret ute til høyre på midtbanen. Og hvem starter på topp sammen med Joshua King?

Velger det trygge

Nå har vi fått svarene. Og de små overraskelsene kommer på midtbanen og fremover på banen.

For ute til venstre på midtbanen er det Mats Møller Dæhli som har blitt drillet. På laget med vester. Som pleier å bety startplass.

Markus Henriksen, som knapt har vært inne på laget på trening, får altså tillit fra start. Han ble tatt av ved pause mot San Marino. Men skal danne en duo lengst fremme sammen med Joshua King.

Vegard Forren har kapret midtstopperplassen ved siden av Even Hovland, mens Omar Elabdellaoui er tilbake på høyrebacken etter flere måneder med skade.

Så gjenstår det å se om Høgmo har valgt rett.

Kampstart på Eden stadion i Praha er klokken 20.45.