Når Rosenborg reiser til Ukraina for å spille sesongens siste kamp mot Dnipro Dnipropetrovsk, blir det uten Tore Reginiussen. Midtstopperen er fortsatt ikke helt kvitt leggskaden han pådro seg i hjemmekampen mot Lazio i november og skal i stedet fortsette arbeidet med å bli 100 prosent klar til sesongoppkjøringen i januar.

— Det ble bestemt for en god stund siden. Sesongen var over for meg etter cupfinalen og jeg har startet å trene meg opp til neste sesong. Det er hovedprioriteten og jeg har mer utbytte av å være her og trene godt, sier Reginiussen til adressa.no.

Trener tøft

Han forteller at han kunne vært med og spilt litt, men at han ikke ville klart å holde en hel kamp i tempoet og nivået som venter på torsdag, og at de derfor ikke ser noen vits i at han skal ta turen. Når resten av laget reiser onsdag morgen, skal han være på treningsstudioet.

— Det er tøff trening hver dag og jeg trener mye spenst, styrke og hurtighet. Det er bra trøkk i det jeg gjør og har prioritert styrke i stedet for å holde meg kampklar, fordi på lang sikt får jeg mer igjen for det, sier han.

På mandagens trening var han den eneste naturlige midtstopperen som deltok på spillsekvensene, men han er sikker på at laget vil klare seg godt uten ham.

— Det er alltid noen som kan gjøre en god jobb, og det er ingen vits å utsette kroppen for det fysisk. Jeg brukte november godt og skal bruke desember godt, så skal jeg være 100 prosent klar til det begynner på i januar, sier 29-åringen.

Vil levere sin aller beste sesong

Reginiussen er optimistisk og tror han skal være så godt som 100 prosent når Rosenborg starter opp igjen om i overkant av en måned. Han har sett stor forbedring formmessig de siste ukene, spesielt på styrke og spenst.

— Nå får jeg brukt vinteren godt og det er viktig å få bygd opp fysikken og få spilt mye fotball i vinter. Jeg er supermotivert for å levere min beste sesong noen gang og forhåpentligvis holde meg skadefri. Det får være målet i hvert fall, sier han.