— Vi kommer til å få lisens, sier styreleder Thomas Wiggen i Rosenborg ishockeyklubb elite.

Må vente

I dag fikk klubben svar fra på lisenssøknaden fra hockeyforbundet. Der plasseres Rosenborg i den såkalte kategori 3. Det innebærer at klubben kan få lisens, men at dokumentasjonen er ufullstendig eller ikke tilfredsstillende. Derfor må Rosenborg vente på den endelige bekreftelsen på at de får spille i eliteserien kommende sesong.

— Vi mangler å få revidert regnskapet fra 2013. Det må signeres av revisor, og revisorerklæring må legges ved. I tillegg har forbundet noen spørsmål rundt differansen mellom innlevert budsjett i fjor og faktisk resultat, sier styrelederen.

Ikke stresset

Det betyr at Rosenborg holdes på pinebenken til slutten av måneden. Nytt møte er berammet 15. mai, mens det endelige vedtaket vil fattes etter et internt forbundsmøte 27.mai.

— Jeg er ikke stresset, tvert i mot. Dette er krav vi greier å møte. I forhold til klubbens fremtid, er jeg mye mer opptatt av dialogen med kommunen opp i mot byggingen av VIP-tribunen i Leangen arena. Der vil mye avgjøres i et møte vi skal ha 6.mai, sier Thomas Wiggen.

Her er forbundets fem ulike kategorier:

  1. Klubber som har søkt innen fristen, og der ingen vesentlige mangler er bemerket: Lisens innvilges.

  2. Klubber som har søkt innen fristen, men hvor det trengs ytterligere dokumentasjon for å kunne innvilge lisens: Klubben gis anledning til å supplere sin søknad med etterspurt dokumentasjon innen 16. mai 2014

  3. Klubber som har søkt innen fristen, men dokumentasjonen er ufullstendig/eller ikke er tilfredsstillende: Klubben kan tildeles lisens. Klubben tildeles bot etter reglementets § 8, men gis anledning til å supplere sin dokumentasjon innen 16. mai 2014. 4) Klubber som ikke har søkt innen fristen, men hvor søknad er fullstendig innsendt innen KLUs felles behandlingsmøte: Klubben kan tildeles lisens, men får bot etter reglementets § 8. 5) Klubber som ikke har søkt, eller der søknad/klubb ikke tilfredsstiller kravene for å få tildelt lisens: Lisens kan ikke innvilges.

FØLG SPORTSDØGNET MED OSS: