HAR SUKSESS: Diego Costa kom på scoringslisten igjen for Atlético Madrid. HAR SUKSESS: Diego Costa kom på scoringslisten igjen for Atlético Madrid. Foto: NTB scanpix

Ny seier til formsterke Atlético

Atlético Madrid holder tritt med Barcelona i den spanske toppdivisjonen. Søndag sørget spissduoen David Villa og Diego Costa for 2-0 over Athletic Bilbao.

Atlético sto med fem seire på fem hjemmekamper i serien før søndagens kamp mot Athletic. Heller ikke baskerne klarte å gjøre noe med den statistikken.

— Vi spilte bra igjen. Det er godt å se at vi kan kjempe mot Barcelona på denne måten. Det er også gledelig at publikum gleder seg på våre vegne, sa Atlético-trener Diego Simeone.

Superduoen i front, David Villa og Diego Costa, satte inn hvert sitt mål og sørget for at vertene kontrollert vant 2-0. — Atlético er virkelig gode i år. Det er vanskelig å møte dem, sa Athletic-sjef Ernesto Valverde.

Villa scoret først etter 31 minutter, mens Costa scoret ni minutter senere.

Med søndagens trepoenger klatrer Atlético opp i ryggen på Barcelona. Kun ett poeng skiller dem. Atlético har fem poengs luke til byrival Real, som vant sin kamp lørdag.

(©NTB)