DRAGONS — STJERNEN 4-1:

Etter to gode forsøk mot topplagene Vålerenga og Oilers, som resulterte i null poeng for Dragons, kapret de gule og blå sine første poeng i 2014 da Stjernen gjestet Hamar OL-Amfi.

Til tross for trepoengeren er det ikke en hoppende glad målscorer Lars Erik Hesbråten som møter HA etter kampen.

– Vi får en bra start med et tidlig mål, men etter det gjør vi ikke en veldig god kamp. Enkle feil straffes med noen skudd i stolpen og i tverrliggeren. Skuddstatistikken vinner vi kun med ett mål og Tommy redder noen pucker. Det var ikke noe fyrverkeri, sier Hesbråten etter 4-1-seieren.

Allikevel innser han at poengene teller mest.

– Tre poeng er det viktigste, og vi tar med oss dem. Likevel er vi ikke helt fornøyd med måten vi spiller på, forklarer Hesbråten.

Kjappe scoringer

Dragons gikk rett i strupen på sine røde og hvite gjester, og etter bare 18 sekunder smekket Andreas Øksnes inn 1-0 fra blålinja.

Etter den forrykende starten, dabbet tempoet betraktelig av utover i perioden, før det smalt igjen rett etter første hvile.

Nathan Martz brukte kun 1.08 av andreperioden på å doble ledelsen for heltente drager i overtall.

Også i kampens siste periode kom Dragons-scoringen tidlig.

Gullhjelmkledde Joakim Jensen viste at han er tilbake, og etter 1.18 av tredje periode punkterte han oppgjøret med sin 3-0-scoring.

Ingen spenning

Lars Erik Hesbråten rakk å legge på til 4-0, før bortelaget omsider fant veien forbi Tommy Johansen, da Gustaf Thorell reduserte.

Dragons maktet aldri å skape spenning, og Dragons kontrollerte hjem sine første poeng i 2014. Nå venter fire strake bortekamper. Første test er Frisk Asker førstkommende søndag, før Lillehammer, Lørenskog og Tønsberg venter i løpet av de to neste ukene.

– Asker er et guffent lag å møte, og de er gode hjemme. Det blir en vanskelig kamp å spille, avslutter Hesbråten.