De elleve Brann-treneren velger i startelleveren til mandagens kamp mot Norrköping er de samme elleve som ville spilt om det hadde vært serieåpning mot Molde. — Jeg tar ikke ut laget før i kveld, men det lå en del hentydninger på formasjonstreningen i dag, røper Thordarson.

Islendingen kjørte med følgende elleve gjennom hele trenin-gen, 4-4-2: Ivar Rønningen, Geirmund Brendesæter, Egil Ulfstein, Knut Walde, Joakim Hagabakken, Martin Knudsen, Jonas Jonsson, Erlend Hanstveit, Raymond Kvisvik, Thorstein Helstad, Tommy Knarvik.

— Det er nesten det samme laget som mot Lyn. Jeg var godt fornøyd med både innsatsen og spillet i det oppgjøret, forteller Thordarson. Det eneste byttet etter 1-1 kampen torsdag er at Thorstein Helstad kommer inn for Petter Furuseth Olsen.

Tommy Knarvik er ikke sikker på at han har vunnet spisskampen mot Furuset Olsen og Espen Musæus. - At jeg fikk tildelt gul vest på treningen i dag var oppløftende, men jeg er langtfra sikker på om jeg får sjansen, sier Knarvik.

Holder Brann-treneren fast på de samme elleve også etter ettermiddagstreningen vil både Azar Karadas, Alex Valencia og Petter Furuseth Olsen måtte finne seg en plass på benken.

— Jeg tar ut det laget som jeg føler vil gjøre den beste innsatsen. Noen andre hensyn tar jeg ikke, sier Thordarson. Bt.no kommer tilbake med det endelige Brann-laget til mandagens kamp mot Norrköping klokken 19.00.