— Dersom forbundet ikke har noen innsigelser, blir samarbeidsavtalen signert som den foreligger nå, sier fungerende leder Morten Dragsnes i Nidaros.

Avtalen er klar

Dermed ser det ut til å gå mot det samarbeidet hockeyfolket har siktet mot siden Rosenborg hockey elite ble nedlagt. Astors fremste bekymring, skal være at kostnader Nidaros pådrar seg til slutt ender som et krav mot dem. På et møte mellom klubbene i går skal den bekymringen ha blitt ryddet av veien.

— Begge parter er interessert i at avtalen skal være så ryddig som mulig, dialogen har vært veldig ryddig og positiv, sier Dragsnes.

Samarbeidet ryker uten opprykk

I slutten av denne måneden skal Nidaros avholde årsmøte, hvor den midletidige ledelsen skal erstattes med et permanent styre. Da gjenstår kun to ting. Før det første: Astors opprykk til 1. divisjon. Kvalliken spilles i Moss seint i mars. Dersom Astor ikke skulle klare opprykket, starter Nidaros selv opp i 2.divisjon. Uten samarbeidsavtalen med Astor i bunn. Men trua på at Astor klarer det er sterk.

— Astor har gjort en kjempejobb, og det ser ut som dette kan gå veien. Vi stoler på at de klarer opprykket, og at byen dermed har et 1.divisjonslag neste sesong, sier Jan Morten Dahl.

Ønsker navnehjelp

Så var det navnet. Formelt sett vil klubben neste år heter Astor-Nidaros. Men etter samarbeidssesongen er Dahl og resten av Nidaros klar for å «pimpe opp» navnet. I sommer ba de adressa.no sine lesere om innspill, noe som til slutt endte opp med følgende elleve alternativ:

Nidaros Knights

Nidaros Saints

Nidaros

Nidaros Kings

Nidaros Crusaders

Nidaros Phoenix

Nidaros Fighters

Nidaros Avengers

Nidaros Destroyers

Nidaros Hockey

Nidaros Thunder

Hva navnet blir, bestemmes av årsmøtet. Men i forkant av årsmøtet, ønsker klubben å høre hva hockeyfolket ønsker. Nå inviteres du til å si din mening på klubbens hjemmesider på Facebook:

Si din mening om hva klubben bør hete på Facebook-siden til Nidaros.